Krachtige employer branding bij DNA Marketing: ons eigen succesverhaal

Het juiste talent aantrekken voor je onderneming loopt niet altijd van een leien dakje. Hoe pak je dit nu het beste aan? Neem een voorbeeld aan het verhaal van Margot, ondertussen een doener met impact. Haar reis naar ons team van doeners toont de kracht van employer branding en hoe je medewerkers als ambassadeurs van je onderneming een verschil kunnen maken.

 

Hoe een eerste vonk oversloeg

Enkele social media posts van een oude klasgenote brachten Margot in contact met DNA Marketing. Ook al was ze al enkele jaren aan de slag na haar studies, toch bleef ze wat op haar honger zitten in haar huidige job. Haar nieuwsgierigheid was gewekt, na wat wikken en wegen besloot ze toch de sprong te wagen. Ze kroop opnieuw achter de schoolboeken en startte met een nieuwe bacheloropleiding naast haar voltijdse job.

Door authentieke content bleef de vlam branden

De social mediakanalen van DNA Marketing bleef Margot volgen, wat zorgde voor nog wat extra motivatie. Ze zag hoe onze doeners creatieve en impactvolle campagnes creëerden, de fun op de werkvloer,… en dacht maar één ding: “Hiervan wil ik deel uit maken!” Authentieke content die ons DNA uitstraalde, overtuigde haar dus nog extra dat DNA Marketing voor haar de juiste plek zou zijn. Na enkele jaren trok ze haar stoute schoenen aan, niet denken gewoon doen!

Een aanvulling voor ons team

Eén laatste jaartje stond op de teller met de onoverkomelijke afstudeerstage, maar dat kon haar niet weerhouden om te solliciteren. Haar drive en motivatie daar konden we bij DNA niet naast kijken, iets wat ook in ons DNA ligt. Dol enthousiast was ze, toen ze te horen kreeg dat ze ons team mocht vervoegen. De juiste interne begeleiding, haar frisse energie en nieuwe ideeën maakt van haar een waardevol teamlid om campagnes met impact te creëren.

De impact van een inspirerende werkplek

Margot’s reis binnen DNA Marketing laat zien hoe krachtige employer branding verder gaat dan alleen mooie woorden en campagnes. Het draait om authentieke verbindingen, consistente waarden en een oprechte werkcultuur die medewerkers inspireert en motiveert. Wanneer je bedrijf zijn waarden daadwerkelijk leeft en deze deelt op een manier die mensen raakt, creëer je niet alleen een aantrekkelijke werkplek, maar ook echte ambassadeurs die de kracht van jouw merk uitdragen.

“Wat begon met een vleugje nieuwsgierigheid en inspiratie via social media, groeide al snel uit tot mijn nieuwe thuis. Vanaf het eerste moment ik voelde ik me welkom dankzij de juiste begeleiding en ondersteuning. Bij DNA Marketing vind ik de uitdaging en kansen die ik nodig heb om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.”

- Margot